Головна сторінка
ПОДАТИ ЗАЯВУ ДО ВСТУПУ
Дистанційне навчання
Інформаційна відкритість (Закон України «Про освіту». Стаття 30)
Публічна інформація
Внутрішня система забезпечення якості освіти
Абітурієнту
Умови вступу до ПТУ №60 смт. Кегичівка Харківської області
Наші професії
Кухар
Швачка.Кравець
Електромонтер; водій
Оператор; Конторський службовець
Слюсар; тракторист; водій
Інформація про навчальний заклад
Історія
Адміністрація училища
Інформація про колектив
Досягнення
Новини
Документи для вступу
Матеріально-технічна база
Навчально-виховний процес
Навчально-виробнича робота
Розклад занять
Контроль навчання учнів
Спортивне життя
Конкурси фахової майстерності
Вісник самоврядування
ЗНО-2023
Робота з обдарованими учнями
МАН
Олімпіади з предметів
Конкурси ЗОП
Конкурси професійної підготовки
Банк обдарованих учнів
Виховна робота
Самоврядування
Гуртки
Художня самодіяльність
Конкурси
Батькам
Соціально-педагогічна служба
Психологічні поради
Бібліотека
Національно-патріотичне виховання
Виховний простір Харківщини
Методична робота
Методична розробка уроку
Фотогалерея
Державні закупівлі
Презентаційні матеріали
Структура управління ПТУ № 60 смт Кегичівка
COVID-19
Центр кар’єрного розвитку
«Булінг – стоп!»
Цифрова грамотність

Підсумки практики учнів за професією «Кухар» 3 розряду

          Підсумки практики, яка проводилась на підприємствах Кегичівського, Сахновщинського та Красноградського районів Харківської області учнями ІІ курсу групи К-15, передбачали теоретичний та практичний етапи.

          Метою проведення захисту була перевірка знань і умінь, отриманих на уроках теоретичного та виробничого навчання, а також під час проходження виробничої практики.

          На захист учні з’явилися в повному складі. Якість виконання оцінювала комісія у складі: голови райспоживспілки Кегичівського району Кадук Л.В.; заступник директора з навчально-виробничої роботи Мороз Н.В.; майстрів виробничого навчання Махотки Т.В., Біловіцької Т.М. та Гнатенко А.В.

         Всі учні справилися з отриманими завданнями. Найкращі роботи були у Семенової Світлани, Шматченка Василя і Даниленко Владислава.

        Підсумки практики та захисту показали, що знання та вміння учнів відповідають вимогам кваліфікаційної характеристики «Кухаря» 3 розряду, а саме: в повній мірі знають і уміють правильно проводити теплову обробку харчових продуктів, виконувати прийоми та послідовність виконання операцій при приготуванні напівфабрикатів, знають і застосовують обладнання, інвентар, вимірювальну техніку в повній мірі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

НАША АДРЕСА

64003 Харківська область,

cмт.Кегичівка, вул.Калинова,30

Телефон: (0255)3-10-47

Е-mail: pr.ptu60@ptukh.org.ua

f3

f4

ped

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930