Підсумки практики учнів за професією «Кухар» 3 розряду
Підсумки практики, яка проводилась на підприємствах Кегичівського, Сахновщинського та Красноградського районів Харківської області учнями ІІ курсу групи К-15, передбачали теоретичний та практичний етапи.
Метою проведення захисту була перевірка знань і умінь, отриманих на уроках теоретичного та виробничого навчання, а також під час проходження виробничої практики.
На захист учні з’явилися в повному складі. Якість виконання оцінювала комісія у складі: голови райспоживспілки Кегичівського району Кадук Л.В.; заступник директора з навчально-виробничої роботи Мороз Н.В.; майстрів виробничого навчання Махотки Т.В., Біловіцької Т.М. та Гнатенко А.В.
Всі учні справилися з отриманими завданнями. Найкращі роботи були у Семенової Світлани, Шматченка Василя і Даниленко Владислава.
Підсумки практики та захисту показали, що знання та вміння учнів відповідають вимогам кваліфікаційної характеристики «Кухаря» 3 розряду, а саме: в повній мірі знають і уміють правильно проводити теплову обробку харчових продуктів, виконувати прийоми та послідовність виконання операцій при приготуванні напівфабрикатів, знають і застосовують обладнання, інвентар, вимірювальну техніку в повній мірі.
Залишити відповідь