Конкурс фахової майстерності з професії “Кухар”
З 3 по 7 березня 2014 року в училищі проходив тиждень фахової майстерності з професії “Кухар”.
Метою проведення конкурсу було формування пізнавального інтересу до вивчення спецпредметів з професії “Кухар”, виховання любові до обраної професії, наполегливості у досягненні поставленої мети, почуття відповідальності та взаємоповаги. Під керівництвом майстрів виробничого навчання Біловіцької Т.М., Гнатенко А.В., Махотки Т.В. було проведено ряд заходів, серед яких: виставка стіннівок, присвячених кухарській справі, конкурс “Найкращий кулінар”, свято “Зустріч весни”, відкритий урок виробничого навчання “Борщ – всьому голова”, відкритий урок теоретичного навчання “Приготування дріжджового тіста та виробів з нього”, конкурс на кращу розробку кулінарного кросворду.
Відкриття тижня розпочалося святковою лінійкою “Моя професія – кухар”. Під час заходу учні розповідали про історію кулінарії, її розвиток та нові традиції української кухні, читали вірші, присвячені кухарям та працівникам кухні. Вражали своєю красою та оригінальністю стіннівки, випущені учнями професії “Кухар”. Багато вболівальників зібрав конкурс “Найкращий кулінар”, де учні показали свою майстерність у сервіровці столу, приготуванні страв, складанні технологічних карток приготування страви, вокальні та літературні здібності. Учні розповідали про традиції святкування, правила та звичаї українського народу.
Залишити відповідь